Мед Атлант

Дах, який буревій зірвав зі школи на Прикарпатті, буде відновлено за два тижні

Недільна негода не минула без наслідків для багатьох районів Івано-Франківської області. Сильний вітер пошкодив дахи адмінбудівель та житлових будинків.  У Снятині вітер зірвав дах з нічного клубу на припарковані поруч автомобілі.

Постраждала внаслідок негоди і школа у селі Чортовець Городенківського району.

Вчора голова ОДА Олег Гончарук із робочою поїздкою побував на Городенківщині. Очільник Прикарпаття оглянув масштаби руйнування покрівлі, – а це майже 500 м. кв.

Зауважимо, що наразі загрози безпеці учнів навчального закладу немає. Освітній процес триває у звичному режимі.

На сьогодні розробляється кошторис витрат для відновлення даху. Зведення покрівлі планують завершити впродовж двох тижнів. Олег Гончарук зазначив, що особлива увага приділятиметься якості виконання робіт та термінам їх завершення. Разом з тим, розглядається можливість фінансування покрівельних робіт за рахунок спонсорських коштів.

За словами начальника управління з питань цивільного захисту облдержадміністрації Володимира Стебницького, у зв’язку з погодними умовами найбільшої шкоди було завдано населеним пунктам Городенківського, Надвірнянського, Верховинського та Снятинського районів. Стихією було пошкоджено лінії електропередач, зруйновано покрівлі на будинках, повалено дерева.

Читайте також: Війт одного з сіл на Городенківщині показав, яких збитків завдав буревій, що днями пройшовся областю. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...