Мед Атлант

У Клубівцях на місці, де перекинулась машина з фекаліями, продовжує стояти нестерпний запах і утворилась багнюка

22 вересня у селі Клубівці Тисменицького району перекинувся автомобіль з фекаліями. Станом на сьогодні, 25 вересня, у селі продовжує стояти неприємний запах, а на дорозі утворилась багнюка.

Жителька села Клубівці Марія розповіла МІСТУ, що мешканці одразу звернулись до МНС, щоб вирішили цю ситуацію, але приїхали МНСники тільки наступного дня. Тоді вони провели нараду і вирішили не змивати фекалії з дороги водою, оскільки це тільки ускладнить проблему.

Пізніше на місце події з Городенки приїхали представники організації, автомобіль якої перекинувся. Вони відмовлялись коментувати ситуацію, тільки розкидали пісок по фекаліях, а пізніше вручну збирали утворену суміш та повертали в автомобіль.

Дощ змішав ті залишки піску з фекаліями і на дорозі утворилось болото, там слизько і не факт, що ДТП не повторяться, – каже жителька села.

На місці події також працювали патрульні, які задокоментували факт порушення. Марія каже, що сьогодні депутат сільської ради прийматиме міри з приводу цієї ситуації, адже дорога у такому стані може призвести ще до великої кількості ДТП.

Читайте також:  Франківці скаржаться на неприємний запах на вулицях міста: комунальники не знають причини

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...