Мед Атлант

Івано-Франківськ готується до грандіозного фестивалю “Брама”. ВІДЕОСЮЖЕТ

Сьогодні, 9 жовтня, організатори Всеукраїнського фестивалю фентезі «Брама» розповіли, як народилася ідея проведення такої мистецької події і що чекає на її гостей.

Фестиваль «Брама», що відбудеться 27-28 жовтня, стане підсумком літературного конкурсу фентезійних оповідань, на який надійшло понад півтисячі робіт українською мовою.

У програмі фестивалю дискусії, автограф-сесії, майстер-класи, воркшопи, лекції, наукова конференція тощо, які відбуватимуться 27 та 28 жовтня на різних локаціях.

28 жовтня відбудеться шоу-програма та церемонія нагородження переможців конкурсу фентезі-оповідань «Брама» у Театрі-кіно «Люм’єр». Також у програмі безкоштовний містично-історичний квест вулицями міста від квест-кімнати «Escape Quest», фентезі-квіз «Вікторина вигаданих світів» та сюрпризи від організаторів!

«Браму» можна сміливо назвати найбільшим в Україні жанровим конкурсом. Лише за три місяці від оголошення старту було отримано понад півтисячі оповідань у різних жанрах фентезі: від дитячого, до містичного, від техно-фентезі, до карпатської магії! Принципова конкурсна вимога – українська мова твору. «Брама» впевнено доводить: є автори, що пишуть українською! Понад 500 конкурсних робіт – яскраве цьому підтвердження.

Читайте також: Відомі українські письменники запрошують усіх на фентезі-фестиваль “Брама”

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...