Мед Атлант

У Франківську нардепа під час зустрічі з жителями міста закидали яйцями. ВІДЕО

Вчора, 11 жовтня, до Івано-Франківська прибув народний депутат та лідер громадського руху “Хвиля” Віктор Чумак. Під час вечірньої зустрічі із жителями в одному із готелів міста, невідомі особи зайшли у зал та почали кидати у нардепа курячими яйцями.

Я проводив зустріч із громадянами, коли раптово відкрилися двері і невідомі особи у чорному одязі та у чорних шапочках почали жбурляти яйця. Вони так квапилися, що навіть не змогли кудись поцілити. Я вважаю, що це є хуліганством і перешкоджанням діяльності народного депутата і прошу поліцію відреагувати, – розповів Віктор Чумак.

У коментарі для сайту “Франківчани“, речник патрульної поліції у м. Івано-Франківську Микола Гурак повідомив, що поліцейські прибули вже після інциденту, а тому затримати хуліганів не вдалося.

Влучити в будь-кого з присутніх у залі їм не вдалося, – додає він.

Я думав, що моя поїздка західними областями пройде без ексцесів, але провокатори продовжують мене переслідувати. Маленька провокація відбулася в Ужгородському університеті, де знайшлася дівчинка, яка хотіла задавати мені дуже не зручні запитання, – пояснює нардеп.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...