Мед Атлант

На Прикарпатті трапилися дві ДТП, у Франківську – три. Шестеро людей постраждали

За минулу добу в області зареєстровано дві дорожньо-транспортні події. Зокрема в Івано-Франківську сталося три ДТП. В усіх випадках автомобіль збив пішохода. Останні переходили дорогу у невстановленому місці.

Про це МІСТУ повідомили в Управлінні з питань цивільного захисту ОДА.
12 жовтня водій автомобіля «Опель Астра», громадянин 1979 року народження, житель смт. Єзупіль, вул. Лісничівська, рухаючись по вул. Хіміків в м. Івано-Франківську, проявив неуважність внаслідок чого допусти наїзд на пішохода. Жінка 1954 року народження, жителька Івано-Франківська. Вона переходила проїзну частину дороги по вул. Хіміків поза межами пішохідного переходу. Внаслідок наїзду пішохід отримала тілесні ушкодження у вигляді політравма та поміщена на стаціонарне лікування в Івано-Франківську ОКЛ.

12 жовтня водій 1986 року народження, житель м. Івано-Франківськ, керуючи автомобілем “Мерседес С500”, неподалік перехресті вул. Грушевського-Грюнвальдська, проявив неуважність та здійснив наїзд на пішохода. Під колесами авто опинився 17-річний хлопець, який переходив проїзну частину дороги поза межами пішохідного переходу. Внаслідок чого останній отримав тілесні ушкодження та був доставлений в ОДКЛ з діагнозом: ЗЧМТ.

12 жовтня 25-річний водій, житель м. Івано-Франківськ, керуючи автомобілем “Фіат Добло”, у м. Калуш, по вул. Б. Хмельницького, рухаючись заднім ходом, не оцінивши обстановки, не дотримався безпечної дистанції, допустив наїзд на 28-річного пішохода. Останній житель м. Калуш. Потерпілого було доставлено в Калуську міську поліклініку із діагнозом: садна передньої поверхні лівого колінного суглобу, амбулаторне лікування.

Нагадаємо, вчора ввечері У Франківську на вулиці Галицькій автомобіль збив жінку, а на Прикарпатті водій легковика врізався у віз, двоє людей травмовані.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...