Мед Атлант

Саакашвілі привітав Коцабу з Днем захисника України. ВІДЕО

14 жовтня у прямому ефірі телеканалу NewsONE Міхеіл Саакашвілі розповів про те, що відвідав бійців АТО у зоні бойових дій і привітав військових зі святом – Днем захисника України.

Під час ефіру він привітав і ведучого програми “Я так думаю” – скандального франківського журналіста Руслана Коцабу.

Вас теж вітаю зі святом – святом Покрови і Днем захисника Вітчизни, – сказав Саакашвілі.

Про це  повідомив користувач фейсбук Roman Rak.

Нічого особливого – просто Саакашвілі вітає Коцабу з Днем захисника України. Коцабу!!! З днем захисника України!!!

А тепер серйозно. Мало того, що Саакашвілі лізе у всі помийні ями включно з ньюсван, мало того, що він в істеричному угарі поширює шарія, так він ще й додумався дати коментар Коцабі.

Я розумію що таке агресивний маркетинг, зокрема в соцмережах, і вважаю, що інколи він допустимий, але це вже не просто перебор. Це дно, після якого адекватна людина не може всерйоз сприймати в минулому успішного президента-реформатора. В будь-яких ситуаціях треба зберігати відчуття адекватності. Тут воно втрачене і, схоже, що надовго. 

Довідково:

МІСТО інформує, Руслана Коцабу арештували в лютому 2015 року за підозрою у державній зраді. Після судового процесу, який тривав понад рік, його визнали винним у перешкоджанні діяльності ЗСУ та засудили до 3,5 років тюрми. Уже Апеляційний суд Івано-Франківської області влітку 2016 року повністю виправдав Коцабу, після чого його було звільнено з-під варти в залі суду. 1 червня цього року колегія Вищого спеціалізованого суду скасувала виправдувальний вирок, звинуваченому у держзраді, Коцабі. Суддівська колегія ВССУ постановила частково задовольнити клопотання прокурорів, скасувати виправдувальний вирок Коцабі і і призначити новий розгляд кримінального провадження в суді апеляційної інстанції. Наразі справу направили на повторний автоматизований розподіл, адже у апеляційному суді Івано-Франківська немає суддів, які можуть її розглядати. 

Читайте також: Суд в справі Коцаби: справу блогера перенаправлять до столиці, бо немає кому розглядати у Франківську

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...