Мед Атлант

В Івано-Франківську стартував ІІІ Міжнародний форум партнерських міст

Головна мета Форуму – продемонструвати економічний та інвестиційний потенціал Івано-Франківська, активізувати співробітництво ділових кіл у виробництві товарів і послуг та презентувати актуальні інфраструктурні проекти міста.

До Івано-Франківська на ІІІ Міжнародний інвестиційно-економічний форум партнерських міст “Партнерство та Перспектива” завітали  делегації міст-побратимів, представники іноземних дипломатичних місій в Україні, міжнародних фінансових інституцій, фондів, сфери бізнесу, освіти та культури, народні депутати, очільники міст та областей.

Делегатів вітав міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Вітаю всіх партнерів, які не побоялися вкласти кошти в Івано-Франківськ і сьогодні тут працюють. Так, нещодавно була зустріч щодо будівництва другої черги заводу представниками “Tyco Electronics на території Хриплинської промзони. Це є дуже велике спільне досягнення.

Відкрити Форум міський голова вирішив презентацією “Стратегії розвитку міста Івано-Франківська до 2028 року”.

В рамках цьогорічного Форуму заплановано проведення тематичних обговорень щодо енергозбереження та альтернативної енергетики, креативної економіки, освіти, в тому числі неформальної, розвитку охорони здоров’я, шляхів інтеграції м.Івано-Франківська в економіку ЄС.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...