Мед Атлант

У вчорашній аварії на Незалежності – четверо травмованих

Вчора, 28 жовтня, на вулиці Незалежності зіткнулися “БМВ” та “Рено”. Попри значні механічні ушкодження в автомобілів, на щастя, в автопригоді обійшлося без жертв.

Фото: AutoLifeIF Telegram

ДТП трапилася в 22:37. 28-річний водій “БМВ”, рухаючись по мості на вул. Незалежності, не впорався із кермуванням, внаслідок чого автомобіль розвернуло на зустрічну смугу руху. В цей час нею рухався автомобіль “Рено Лагуна”, за кермом якого перебував 23 -річний місцевий житель. Водій “Рено”, не встигнувши зорієнтуватися, допустив бічне зіткнення з “БМВ”.

Зареєстрований автомобіль “Рено” – за кордоном, “БМВ” – місцева реєстрація.

Внаслідок зіткнення пасажира “БМВ” затиснуло в понівеченому салоні авто. Визволяти його довелося рятувальникам. Чоловік перебував при свідомості. За допомогою гідравлічного інструменту працівники ДСНС видалили передні двері зі сторони постраждалого та визволили його з авто. Чоловіка шпиталізували.

За допомогою медиків також звернулися водій та пасажири “Рено”. У водія та одного з пасажирів діагностували легкі забої, у ще одного пасажира – закриту черепно-мозкову травму. За попередніми даними обоє водіїв були тверезими.

Ще одна жахлива автопригода вчора трапилася на Коломийщині. У результаті зіткнення “Мерседес” та “Шкода” загинуло троє людей. 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...