Мед Атлант

Власникам “Картки франківця” пропонують пільги на ритуальні послуги. ФОТО

Про створення “Картки франківця” вперше заговорили ще в лютому цього року. Це була ініціатива міського голови Руслана Марцінківа, який у такий спосіб вирішив допомогти місцевим пенсіонерам. У мерії запевняють – аналогів такої картки в Україні немає.

З її допомогою окремі соціальні верстви населення можуть отримати знижки в магазинах на продукти місцевого виробника. Однак, уже з 1 серпня нею також можна скористатися в аптеках, кінотеатрі та навіть у ритуальній службі.

Комунальне підприємство «Міська ритуальна служба» надає послуги зі знижками власникам такої картки. Наприклад, напис на табличці коштує 55 гривень, а для власника “Картки франківця” – 50 гривень. Надання холодильної камери теж обійдеться на 36 гривень дешевше. З повним переліком ритуальних послуг франківців знайомлять за допомогою флаєрів, які залишають у поштових скриньках.

Один з таких опублікували у соцмережі.

Без коментарів. Сьогодні знайшла в пошті: перелік ритуальних послуг КП «Міська ритульна служба» для власників «картки франківця». Це як розуміти????, – написала Marina Marina.

Також флаєри інформують, що “картка франківця”  дає право і на безкоштовні квитки на домашні матчі футбольного клубу “Прикарпаття”.

Читайте такожПацієнтам Івано-Франківського геріатричного пансіонату вручили “картку франківця”. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...