Мед Атлант

У Києві судитимуть “шоколадного грабіжника” з Прикарпаття

Прокуратура міста Києва завершила досудове розслідування та скеровала до суду обвинувальний акт стосовно 50-річного уродженця Івано-Франківщини, який тривалий час грабував фінансові установи у Києві та інших регіонах України.

За результатами досудового розслідування доведена причетність чоловіка до скоєння 24-х епізодів злочинів, починаючи з 2008 року, а саме 22 розбійних нападів на банківські установи з метою заволодіння грошовими коштами та ще 2 злочинів, пов’язаних з незаконним поводженням із бойовими припасами.

Загальний розмір шкоди, заподіяної банківським установам, складає понад 2 млн гривень, повідомляє прес-служба Генпрокуратури України.

Наразі обвинувальний акт за ч. ч. 3, 4 ст. 187 (розбій, вчинений у великих та особливо великих розмірах, поєднаний з проникненням у приміщення), ч. 1 ст. 263 (незаконне придбання та зберігання боєприпасів), ч. 1 ст. 263-1 (незаконне виготовлення боєприпасів) КК України скеровано до Голосіївського райсуду міста Києва для розгляду по суті.

Як повідомила виданню Корреспондент.net речник столичної прокуратури Надія Максимець, мова йде про так званого шоколадного грабіжника, який після пограбувань залишав шоколадку.

головне фото ТСН

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...