Мед Атлант

Василь Віконський офіційно представив керівному складу поліції Хмельниччини Дмитра Міхальця. ФОТО

Начальник Управління патрульної поліції у м. Івано-Франківську Дмитро Міхалець повернувся на рідну Хмельниччину та став тимчасово виконуючим обов’язки начальника управління превентивної діяльності. Сьогодні, 15 листопада, офіційно приступив до виконання.

Раніше МІСТО писало, що пропозиція поступила від екс-заступника начальника поліції Прикарпаття, а нині начальника Хмельницької поліції Василя Віконського.

На фото зліва Дмитро Міхалець, а праворуч – Василь Віконський

Сьогодні під час наради начальник ГУНП в Хмельницькій області Василь Віконський представив керівному складу поліції Дмитра Міхальця — тимчасово виконуючого обов’язки начальника управління превентивної діяльності. Про це інформує прес-служба ГУ НП в Хмельницькій області.

Додамо, патрульну поліції Івано-Франківська Міхалець  очолював від перших днів — від 31 січня 2016 року. До того служив у Києві від початку створення патрульної поліції в Україні. Дмитро Міхалець переїхав з Івано-Франківська до Хмельницького з дружиною та маленьким сином. Проте офіційно Міхалець є начальником УПП в м. Івано-Франківську, а на Хмельниччину відряджений для надання практичної допомоги.

Нагадаємо, за період роботи в Франківську відбулося чимало: провокації від активістів; суд з АТОвцем, який ще триває і Міхалець повинен буде приїжджати на засідання; ДТП з вини водія маршрутки; створення за ініціативи хмельничанина програми “Патруль”; відкриті кримінальні провадження проти патрульних, а нині інцидент з екс-міліціонером Ільницьким. Проте Дмитро Міхалець серед підлеглих і франківців отримав авторитет.

Тепер франківських патрульних можуть очолити заступник Олег Сердюк, заступник Яна Юносова або ж патрульний з Києва, якого призначать у Департаменті патрульної поліції. МІСТО спостерігатиме за перебігом подій і про зміни повідомить.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...