Мед Атлант

У мережі показали проект майбутнього реабілітаційного центру для учасників АТО у Франківську. ФОТО

Міська асоціація учасників АТО розпочинає будівництво двох проектів “Житло воїнам АТО” і Реабілітаційний центр для учасників АТО.

Дизайнери спроектували Центр відновлення бійців, в якому будуть працювати волонтери. Про це повідомив та опублікував фото проекту голова міської асоціації учасників АТО Василь Андріїв.

За два роки ці волонтери повернули десятки бійців у вир мирного, цивільного життя. Це щоденна, рутинна робота, – каже Василь Андріїв.

В цьому центрі планують впроваджувати відновлювальні процедури, розслаблюючі та лікувальні масажі, тілесно-орієнтовану терапію, арт-терапію, різноманітні прогрівання, електростимуляції, гідромасажні процедури, спортивно-фізкультурне спрямування, роботу в подоланні наслідків психотравмуючих подій.

Іншими словами наші волонтери зможуть втілити в життя весь свій досвід та напрацювання задля однієї вагомої мети, повернення наших побратимів у мирне, цивільне життя, відновити їхнє здоров’я, зберегти їхні сім’ї, які психологічно та фізично постраждали внаслідок війни.

До кінця грудня є можливість коригувати проект і вносити свої пропозиції. Кожен з франківців має можливість особисто долучитися до створення Центру реабілітації учасників АТО “Соціум”.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...