Мед Атлант

Фільм за участі відомої співачки з Бурштина тепер можна поглянути в інтернеті

Документальна стрічка “Американська мрія. У пошуках правди” стала доступною для перегляду на популярній міжнародній платформі Amazon.

Картина поповнила онлайн-бібліотеку відео-сервісу Amazon Prime у Сполучених Штатах Америки та Великій Британії. Його вже побачили у кінотеатрах США, Англії та Ірландії, а телевізійна прем’єра фільму очікується взимку 2018 року на міжнародному телеканалі “Настоящее Время”, пише Uamodna.

Як відомо, прем’єра фільму відбулася 29 квітня 2017 року у Лондоні. За сюжетом картини журналіст подорожує по США у пошуках успішних та відомих співвітчизників, які відверто і правдиво перебирають свої долі та резюмують головну проблему України. У мотиваційному фільмі знялися співачка Міка Ньютон, голлівудська акторка Тетяна Родіна, чемпіон MLS Дмитро Коваленко, відомий лікар Юрій Мельник, програміст із Twitter Арсен Костенко, винахідник Вадим Чаленко, професор колумбійського університету Юрій Шевчук, спортивний юрист Олена Жирнова.

Робота над фільмом тривала рік. Зйомки проходили на початку 2016 протягом двох місяців у чотирьох американських містах – Чикаго, Нью-Йорку, Лос-Анджелесі та Сан-Франциско.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...