Мед Атлант

Мер Франківська боїться, щоб нові пам’ятники з бронзи і ялинки в середмісті не покрали і не понищили

Сьогодні, 19 грудня, розпочалася оперативна нарада у міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа. Окрім іншого, чиновники обговорили питання щодо комунальної політики.

Мер просить поліцію поставити наряди біля нових пам’ятників.

Ми встановили пам’ятник Андрію Мельнику і Опанасу Заливасі, я за Мельника боюсь, він такий маленький і з бронзи, аби не вкрали, – з пересторогою каже Марцінків.

Т. в. о. начальника УПП в м. Івано-Франківську Олег Сердюк каже, що останнім часом патрульні часто були біля пам’ятників, але цілодобово патрулювати там не можуть.

Наразі більше патрулів ми ставимо поруч ялинки, – наголосив Сердюк.

Марцінків дав доручення Михайлу Смушаку, щоб поставити камери біля нових пам’ятників. Заступник мера, Олександр Левицький додав, що слід класти такі, аби видно було.

Загалом міський голова упевнений, що біля ялинки треба посилену охорону:

Нашу новорічну красуню підпалювали, вилазили на неї, а ще заїжджали на автомобілі в центр і збили при цьому людей. І це лише те, що я пам’ятаю, – обурено наголосив мер.

На оперативній нараді повідомили, що тому “сміливцю”, який залазив на ялинку дали штраф 40 гривень.

Олександр Левицький жартома додав, що хтось вилізе, кине вниз 50 гривень і скаже: “Не знімайте мене”.

Т. в. о. начальника патрульної поліції Івано-Франківська Олег Сердюк пообіцяв, що патрульні охоронятимуть ялинку цілодобово. До них долучаться працівники міської поліції та муніципальні вартові.

Читайте також: Чи задоволені франківці головною ялинкою міста. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...