Мед Атлант

Майже тисячу прикарпатських правоохоронців забезпечують правопорядок на Різдво

Правоохоронці Івано-Франківщини розпочали проведення різноманітних заходів, щоб належно забезпечити публічну безпеку в області у цей святковий період.

Кажуть, готові й надалі докладати зусиль, щоб не допустити неприємних випадків під час святкувань прикарпатців та гостей краю. Зокрема, для забезпечення правопорядку з нагоди святкування Різдва Христового виставлені наряди поліції біля культових споруд, де проходять святкові богослужіння. Про це МІСТУ повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Крім того, на охорону публічного порядку залучено понад 960 працівників прикарпатської поліції. До патрулювань залучено військовослужбовців Національної гвардії та близько 240 представників громадських організацій та формувань області.

Для невідкладного і належного реагування на повідомлення та звернення громадян про вчинення правопорушень в області у святкові дні працюють 35 посилених слідчо-оперативних груп поліцейських.

Як зазначив т.в.о. заступника начальника ГУНП в Івано-Франківській області, що нагляд за дорожнім рухом на автошляхах Прикарпаття здійснюють 47 автопатрулів та придані сили з числа працівників патрульної поліції  Чернівецької області. Також передбачено залучення двох вибухотехнічних груп в складі кінолога.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...