Мед Атлант

Більше мільйона на обрізку дерев і 200 тисяч на демонтаж незаконних МАФів запланували у міському бюджеті

Комунальний департамент оголосив про проведення тендерів на виконання робіт з  демонтажу незаконно встановлених МАФ, вивісок, реклами, інших об’єктів, а також послуг з обрізки дерев та кущів. На ці послуги планують витратити 1,5 млн грн.

Про це у фейсбук-спільноті “Комуналка ІФ” повідомив головний комунальник міста Михайло Смушак.

Для виконання робіт з демонтажу незаконно встановлених МАФ, вивісок, реклами, інших об’єктів, Департамент залучає на конкурсних умовах підрядні організації. Потім, якщо власники хочуть забрати своє майно, вони зобов’язані відшкодовувати оплачені підряднику кошти з міського бюджету за виконані роботи. Сьогодні якраз оголосили тендер на надання послуг з демонтажу МАФ. Просимо брати участь у ньому, –повідомив Смушак.

Кінцевий термін подання тендерних пропозицій: 27 січня. Дата проведення тендеру: 29 січня. Очікувана вартість – 200 тисяч гривень.

За цю суму підрядник має демонтувати 1440 кв.м незаконних МАФів. Роботи з очищення міста від таких споруд повинні розпочатися 12 лютого і завершитися до кінця року.

Ще один оголошений тендер – на надання послуг з обрізки дерев та кущів на території міста. Дуже потрібна і відповідальна робота. Просимо потенційних учасників, які мають можливість виконувати дані роботи, брати участь у тендері, – написав у фейсбук Михайло Смушак.

На послуги з озеленення територій та утримання зелених насаджень (послуги з обрізування дерев (в тому числі вздовж ліній) і кущів у 2018 році місто планує витратити мільйон 275 тисяч гривень.

Заявки також приймаються до 27 січня, оголошення переможця тендеру відбудеться 29 січня.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...