Мед Атлант

У Франківську бійцю, котрий загинув в АТО, відкрили анотаційну дошку. ФОТО

Сьогодні, 15 січня, у Франківську відкрили анотаційну дошку бійцю, який загинув на сході України.

Про це йдеться на публічній сторінці міського голови Івано-Франківська.

Ще одна анотаційна дошка з’явилась в Івано-Франківську. Шкода, що присвячена вона нашому сучаснику – герою війни на Сході, загиблому в зоні АТО Сергію Харенку.

У межах програми “Івано-Франківськ – місто героїв” відкриваємо дошки різним видатним людям. Зазвичай це радісні події, адже всі ці персони зробили свій важливий внесок у розвиток нашого міста. Проте завжди сумно відкривати дошки учасникам АТО, бо ще вчора вони ходили посеред нас, раділи життю, шукали себе, закохувались і створювали сім’ї.
Найменше, що ми можемо зробити для них – зберегти пам’ять для майбутніх поколінь і підтримати родини. Герої не вмирають!, – йдеться на сторінці Руслана Марцінківа.

Харенко Сергій народився 07.06.1984 р. у місті Івано-Франківську. У березні 2015 року був мобілізований на службу в зону АТО. Пройшовши підготовку в учбовому центрі “Десна”, відряджений у м. Херсон у 56 механізовану бригаду. У ніч на 15 січня 2016 року під селищем Мирним Донецької області разом зі своїм підрозділом попав під обстріл диверсійної групи сепаратистів, де отримав вогнепальне поранення, несумісне з життям. Вдома на сина чекали батько і мати.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...