Мед Атлант

Дочка жива, а патрульним я потиснув руку, – батько дівчинки, котру врятували інспектори

Вчора, 22 січня, патрульна поліція опублікувала відео, на якому босий батько з хворою дитиною на руках вибіг з дому, щоб врятувати дівчинку. Дитина задихалася, а медиків довго не було.

Тому патрульні, не роздумуючи ні хвилини, посадили чоловіка з дитиною в службовий автомобіль та довезли до станції швидкої і невідкладної медичної допомоги. А потім – здійснили супровід карети швидкої до Івано-Франківської обласної дитячої клінічної лікарні.

Вчора наші журналісти поспілкувалися з батьком дитини. Чоловік не хоче афішувань, тому прізвище вказувати не будемо. Але батько не заперечує, що все написане поліцейськими на їх сторінці – правда.

Я дуже вдячний патрульним, бо дочка жива. Я їм потиснув руку, – каже пан Юрій.

На щастя, зараз з дівчинкою все добре – небезпечний період минув і загрози для життя немає. Батько пояснює, що з дитиною таке сталося вперше і раптово. Лікарі намагаються встановити діагноз, але це не пов`язано ні з грипом, ні з кором.

Її зловили судоми, а на швидкій постійно було зайнято. Вибігши на двір, побачив патрульну поліцію, яка допомогла доїхати до швидкої, а потім супроводжувала до лікарні, бо не всі водії карету швидкої допомоги пропускають. Зараз дитина у нормальному стані, – розповідає стурбований батько.

А от патрульним, які опинилися у тому місці і в потрібний момент, не надякується. Каже, таке не забуде ніколи. Тому чоловік проситиме міського голову Івано-Франківська Руслана Марцінківа про подяку за врятоване життя:

Ці поліцейські – хороші. Вони навіть не хотіли нічого чути про матеріальну віддяку. Що я можу сказати…є люди, а є людиська. Я звертатимуся до мера міста, щоб він подяку їм вручив.

Читайте також: Водій, який збив дівчину на переході й втік, пізніше інсценував викрадення свого автомобіля

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА у Telegram 

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...