Мед Атлант

Два роки комісія щодо незаконної забудови міського озера шукає справедливості. Марцінків — не чує

Сьогодні, 23 січня, відбулося засідання Тимчасової контрольної комісії Івано-Франківської міськради щодо незаконної забудови біля міського озера.

Два роки працює комісія. Відчувався один негатив: то голову вибрати не могли, то запрошених не було і т. і.

У комісії є 6 депутатів. Прийшли лише 2 — голова Віталій Мерінов та секретар Адріан Волгін.  Відтак, прийняти певні зміни таки не вдасться.

Прийшли ті, кому озеро точно небайдуже, — додав Віталій Мерінов.

Волгін зауважив, що треба поіменно назвати тих обранців, які є членами комісії і не прийшли. А не з’явилися такі депутати: Ігор Корсун (Волгін упевнений, що у комісії пан Корсун тому, що має особисті інтереси. Цього депутата, каже Волгін, у комісії не треба), Андрій Строїч, Василь Ревчук та Володимир Балагура.

Депутати обговорили з присутніми пропозиції, які раніше розмістили у мережі. Віталій Мерінов каже, що чекають лютневої сесії міської ради, де це питання (забудови озера) ініціюватиме особисто. До речі, сам мер часто наголошував, що комісія є, але нічого конкретного не пропонували її члени. Тому нині вони представили пропозиції і деякі окремо адресуються міському голові.

Озеро зараз перетворилося у басейн. Люди скаржаться, але самі це допустили. Мої діти вже не матимуть чим насолоджуватися, а депутати хваляться двома дворами зробленими. Люди, якщо ви хочете це зупинити – давайте об’єднуватися, — каже Андріан Волгін.

Присутні на засіданні мешканці обурюються. Кажуть, що у земельній комісії одні забудовники.

Мене непокоїть депутат і забудівник Ковальчук. У нього що, “куріні мозги”? Він ж родився і вчився у Франківську, у нього ж дві дитини, — обурився мешканець міста Василь Томашівський.

Мерінов підсумував, що готує матеріали пропозицій на сесію, а також про розпуск цієї комісії.

Відтак, члени комісії винесли пропозиції, а саме:

Світлина від Віталія Мерінова.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА у Telegram 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...