Мед Атлант

В одному із франківських садочків встановили нове ігрове обладнання

Нове ігрове обладнання завезли на встановили у дитячому садочку №33 “Кристалик”. Про це повідомляється на офіційній сторінці проекту “Бюджет участі”.

Багато робіт по удосконаленню дитячих садків міста  ведуться за кошти місцевого самоврядування. Часто вихователі беруть справу в свої руки й долучаються до тих змін, які вже розпочалися у місті.

Прикладом такої участі став проект облаштування дитячих майданчиків ігровим обладнанням у дитячому садочку №33 “Кристалик”. За словами виховательки Лесі, яка стала автором проекту-переможця, обладнання на майданчика в садочку такого ж віку, як він сам. Його жодного разу не замінювали, воно є застарілим та зношеним.

Основною діяльність дітей у дошкільних навчальних закладах є ігрова активність, а тут гратися малечі просто нема де. А бігати територією їм швидко набридає. Тож колектив садочку вирішив взяти справу в свої руки. Дізналися умови участі, написали проект. Садочок великий, тому задіяних батьків та їхніх друзів було достатньо, аби виграти кошти на реалізацію.

На майданчиках дітям цікаво, їх можна залучати до масових ігор. Педагоги зазначили, що обов’язково будуть брати участь у програмі знову, якщо вона продовжиться. Адже територія ДНЗ велика, старих споруд багато, а цього разу коштів вистачило на заміну лише двох з них.

Зараз міська влада планує нові проекти. Про це на своїй офіційній сторінці у мережі Facebook написав мер міста Руслан Марцінків:

Вже кінець січня, а це означає що якраз час думати над тим, який проект подати на Бюджет участі 2018 року.

Читайте також: Спортсменка з Франківська взяла участь в проекті “Перевтілення”. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...