Мед Атлант

Неподалік Франківська трапилася потрійна ДТП зі смертельним наслідком. ВІДЕО

Ввечері 3 лютого на Тисменицькій трасі трапилася потрійна ДТП. Легковик “Тойота” виїхав на зустрічну смугу й зіткнувся з вантажівкою та автомобілем “ВАЗ”.

Про автопригоду повідомили у групі AutoLifeIF. Спочатку повідомлялося про двох потерпілих без свідомості, яких затисло в салоні автомобіля.2″

Пізніше прес-служба нацполіції повідомила “Галці” обставини ДТП: 53-річна мешканка Тисменничини, їдучи за кермом “Тойоти Короли”, виїхала на зустрічну смугу та розбилася об вантажівку. Вона та її пасажир з Черкащини отримали травми і потрапили в лікарню. Натомість загинула 60-річна пасажирка “Тойоти” з Полтавщини, яка була на задньому сидінні легковика. Розпочате розслідування пригоди.

Ще одна масштабна аварія трапилася сьогодні на вулиці Залізничній. Автомобіль “Тойота” врізався в пасажирський автобус і кілька інших припаркованих на узбіччі автомобілів.

Через погані погодні умови рятувальники просять автомобілістів бути обачними за кермом. Мокрий сніг на Прикарпатті прогнозують також завтра, 4 лютого.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...