Мед Атлант

У Франківську з’явиться сучасний басейн. ФОТО

Новий басейн збудують на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу, що розташований по вулиці Симоненка, 13. Незабаром обіцяють оголосити тендер на закупівлю обладнання та будівництво комплексу.

Згідно з проектом передбачено два басейни: для дорослих спортсменів і для дітей, повідомляють на офіційному сайті міста.

Перший матиме розміри 25 на 16, другий – 12 на 6 метрів. Трибуни зможуть вмістити 80-100 глядачів. Також у планах тренажерний зал, облаштування кімнати для тренерів та суддів, роздягальні, гардеробна, дитячі ігрові та освітні студії, спортивні студії, кафе. Важливим елементом стане ліфт, який опускатиме людей з особливими потребами у спеціальну водойму.

Сам басейн може стати не тільки платформою місцевих тренувань, але й майданчиком для змагань міжнародного рівня. Згідно з вимогами FINA та ФПУ, облаштують систему хронометражу для проведення змагань.

Як повідомляють в управлінні капітального будівництва, переможцем тендеру на розробку проектно-кошторисної документації стала фірма ТОВ «Златограф Проект» з м. Вінниця. Наразі проект пройшов погодження з головним архітектором міста, департаментом молодіжної політики та спорту і зараз знаходиться на експертизі.

Читайте також: На площу Шептицького у Франківську чекає оновлення. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...