Мед Атлант

Український співак представить Білорусь на “Євробаченні”. ВІДЕО

Український співак Микита Алексєєв (ALEKSEEV) представить Білорусь на міжнародному музичному конкурсі «Євробачення-2018», що відбудеться в травні у португальському Лісабоні.

Як повідомило Радіо Свобода, увечері 16 лютого в Мінську відбувся фінал національного відбіркового туру конкурсу. З дев’яти претендентів шляхом голосування телеглядачів і професійного журі переможцем став український співак ALEKSEEV. Пісня «Forever» набрала максимальну кількість балів за підсумками рішення журі і голосування глядачів.

Микита Алексєєв розповів, що його підтримали білоруські учасники «Євробачення» минулих років – Олена Ланська, група Naviband і Дмитро Колдун, з якими він познайомився на першому етапі національного відбору 11 січня.

Раніше білоруські учасники відбору вимагали дискваліфікувати Микиту Алексєєва, кажучи, що його пісня порушує правила конкурсу, оскільки пісня була представлена задовго до відбору. У команді співака такі звинувачення відкинули.

До слова, в Україні в суботу, 17 лютого, відбудеться лише другий півфінал нацвідбору на «Євробачення». Перший відбувся 10 лютого, а фінал нацвідбору пройде 24 лютого.

Читайте також: Через новий “пасічнянський міст” можуть утворитися затори

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...