Мед Атлант

73% франківців довіряють Марцінківу

73% населення Івано-Франківська задоволені діяльністю міського голови та 62%  – міською радою. За рівнем довіри наше місто посіло 2-е місце у загальному всеукраїнському рейтингу.

Такими є результати Четвертого всеукраїнського муніципального опитування, яке презентують сьогодні у столиці. Дослідження проводила соціологічна група “Рейтинг” від імені Міжнародного республіканського інституту, інформує прес-служба мера. Опитування відбулись у 24 містах України з 20 січня по 10 лютого цього року. Серед респондентів вивчали оцінку діяльності міської ради та міського голови, окремих галузей господарства.

У рейтингу довіри до міського голови та міської ради Івано-Франківськ посів 2-е місце та поступився тільки місту Харкову на 2% та 1% відповідно. У порівнянні з 2016 роком відчутна тенденція кількості задоволених міською владою. За два роки рівень дуже задоволених роботою міського голови зріс на 9%. Щодо оцінки діяльності міської ради, то зараз дуже задоволені її роботою 11%, і лише 4% – у 2017 та 2017 роках.

До порівняння, місто Львів замикає десятку із результатом: 53% позитивної оцінки міського голови та 39% міської ради, а найменшою довіра виявилася у жителів Сєвєродонецька: 21% та 16% відповідно.

Читайте також: Франківців вчать правильно працювати із рекламою. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...