Мед Атлант

Доїхати і долетіти до Франківська у період свят майже нереально, – Олег Гончарук

Голова Івано-Франківської ОДА вважає, що турист не може нормально доїхати на Прикарпаття. Йдеться не тільки про транспортне сполучення.

Про це Олег Гончарук розповів на засіданні Комітету Верховної Ради України з питань транспорту, Комітету ВРУ з питань бюджету, Комітету ВРУ з питань фінансової політики і банківської діяльності та Комітету ВРУ з питань економічної політики.

Каже, є проблема як добратися до регіону авіасполученням у період свят.

Немає жодного квитка з Франківська до Львова. Навіть до Тернополя немає. Я прошу звернути на це увагу нардепів. Ми немаємо офіційного прикордонного сполучення, – звернувся голова Івано-Франківської ОДА  — Олег Гончарук.

За словами губернатора, на свята не краща ситуація й зі залізничним сполученням. Гончарук попросив на це звернути увагу міністра інфраструктури Володимира Омеляна, який прибув на засідання.

Очільник ОДА зауважив, що легше добратися до Польщі, ніж до Франківська. При цьому за останні два роки кількість туристів на Прикарпатті зросла вдвічі: 2,2 мільйон туристів відвідували область у 2016-му році, а в 2017-му – 2 , 4 мільйони.

Читайте також: Дорогам у Карпатському регіоні бути: нардепи обіцяють позитивні зміни. ФОТО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...