Мед Атлант

Зірковий франківець покаже власне шоу на всеукраїнському телеканалі. ФОТО

 

Юрій Горбунов презентує власне гумористичне шоу, прем’єра якого незабаром відбудеться на каналі “1+1”.

Днями ведучий “Голосу країни” і “Танців з зірками” Юрій Горбунов, який родом із Івано-Франківська, розпочав знімання комедійного проекту  “#шоуюри”, пише “ТСН”.

Концерт складатиметься зі скетчів та стендапів, в рамках яких актори на чолі з Юрієм жартуватимуть на побутові і суспільні теми, про родинні стосунки, життя не тільки у столиці, але й маленьких містах і селах, а також ділитимуться курйозними моментами кіно і телебачення, які часто залишаються за кадром.

Насправді з “#шоуюри” ми об’їздили багато міст України. Спочатку це був неефірний продукт, але після чисельних позитивних відгуків глядачів та наших шанувальників ми вирішили, що проект готовий до телеверсії. Це шоу про українців та наше життя. Кожен зможе впізнати у скетчі себе або ситуації, які з ним траплялись. Також ми покажемо закулісся знімального процесу. Важливо, що на сцені актори говорять винятково рідною мовою, — сказав Юрій Горбунов.

Ідея проекту належить Юрію Горбунову та одному з авторів комедійного серіалу “Останній москаль” Миколі Куцику. Жарти артисти створюють разом зі сценаристом серіалу “Село на мільйон-2” Ярославом Стенем та командою найкращих гумористів країни.

Читайте також: Юрій Горбунов шукає акторів для зйомки у новому фільмі. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...