Мед Атлант

Ціну підняли, а сервіс – ні: франківці про нову вартість проїзду у маршрутках. ФОТО

В Івано-Франківську із 1 квітня зросла вартість проїзду у маршрутках до п’яти та до шести гривень (проїзд після 20:00).

Містяни нарікають на підняття вартості проїзду і розміщують фото маршруток, які знаходяться у неналежному стані, у спільноті Комуналка ІФ.

Окрім того, вони пригадують, що під час попереднього підняття вартості проїзду, мешканцям обіцяли і квитки, і форму для водіїв і чистий транспорт.

“Пам`ятаю, як був перший етап підвищення цін з 2 грн. до 4 грн. Нам обіцяли кращі умови проїзду, обілечування пасажирів, водії тільки в спецодязі. Ой, як все гарно звучало, але нічого не відбулося. Зараз нам вже нічого не обіцяли, просто підняли проїзд і все!Я хочу звернути увагу на умови в якому транспорті повинні їхати люди. На крісла гидко дивитися, а не ще присідати. До речі, фото з різних маршруток, якими довелося сьогодні мені їхати. Склалося враження, що ніхто їх не чистить, не миє, не прибирає і т.д.  Ви перевозите людей, а не скотину!”, – написала Іра Дирда.

Ще одна мешканка міста опублікувала відео своєї поїздки на маршрутному автобусі №38, у якого під час руху постійно відкривалися двері.

“Не їдемо, а вилітаємо. 38 маршрут”, – коментує Наталя Яцків.

Не їдемо, а вилітаємо. 38 маршрут.

Опубліковано Наталею Яцків 31 березень 2018 р.

 

“Після підняття ціни маршрутки перевели на Євро 5”, – жартує франківець Богдан Пашковський.

Після підняття ціни маршрутки перевели на Євро 5.

Опубліковано Богданом Пашковським 1 квітня 2018 р.

“Оце крісло автобуса маршрут номер 22 (Корида-транс – Привіт!). Оце місце коштує 5грн! Є бажаючі за оце місце заплатити 5грн і на ньому посидіти???”, – запитує Галя Іваніцька.

Читайте такожПроїзд у франківських маршрутках подорожчав: як будуть їздити пенсіонери та пільговики

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...