Мед Атлант

Хворий калушанин все життя провів у замкнутій квартирі. ФОТО

Дорослого чоловіка з квартири все життя не випускала рідна матір. Він глухонімий та має розлади психіки.

В родині було двоє синів, проте одного хлопця родичі матері у чотири роки забрали в Росію. У Калуші ж залишилася хвора дитина, пише KalushNews.City.

Чоловік прожив замкненим у квартирі майже 40 років. Коли його знайшли — доросла людина боялась навіть світла та не вміла самостійно їсти.

У квартирі завжди були завішані штори,  — кажуть сусіди.

Обоє батьків випивали та були відлюдьками: до себе у квартиру нікого не пускали,  дверей не відчиняли та не спілкувались із людьми.

Голова сімейства помер і два дні пролежав у ліжку, накритий ковдрою. Його знайшли працівники служби “101” і ЖЕКу, їх викликала сусідка знизу, котру затопило. Дружина казала, що чоловік холодний, бо замерз.

Днями у власниці квартири стався інсульт. Так до помешкання потрапили представники соціальних служб. Там був повний безлад та антисанітарія.

Сина, який все життя провів у стінах однієї квартири, забрали у  психоневрологічний інтернат, а його матір —  у лікарню.

Читайте також: Борошно з мишами і протермінована продукція: антисанітарія у садочку на Прикарпатті шокувала владу. ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...