Мед Атлант

П`яний водій протягнув франківського патрульного декілька метрів і кинувся тікати. ВІДЕО

На вул. Вовчинецький п`яний водій ледь не наїхав на жінку з дитиною. Інцидент побачив франківський патрульний, який був не на зміні. Він намагався зупинити автівку до приїзду поліції, але у результаті постраждав сам.

Пригода сталася вчора, 9 квітня. В районі парковки ТРЦ “Велес”, водій “Альфа Ромео” ледь не збив жінку з дитиною. Обурена жінка намагалася висловити водію претензії, але за водія заступалися його пасажири. На місці зібралося чимало людей. Зокрема патрульний, який не був на службі, але водію пояснив, що він правоохоронець і попросив дочекатися колег, адже помітив, що  водій  нетверезий. Проте за кермо автівки сів пасажир і намагався втекти. Інспектор хотів затримати порушників  і зловився за машину,  але це  їх  не зупинило. Порушники втекли, а патрульний отримав травму ноги. Відомо, що у нього відкритий перелом ноги зі зміщенням.

Декілька екіпажів шукали винуватця, але затримати не вдалося. Проте на місці інциденту затримали чоловіка, який ледь не збив жінку з дитиною. 21-річного порушника захищала дружина з дитиною на руках. Чоловік агресивно заявляв, що це не він їхав, повідомляє речник УПП Івано-Франківської області Микола Гурак. В наркологічному диспансері у крові затриманого виявлено алкоголь.

Машину утікача інспектори знайшли під будинком. Додамо, що автомобіль на іноземній реєстрації.

Патрульні склали на затриманого протоколи за статтями 130 (Стан сп`яніння), 173 (Хуліганство) та 178 (Поява у п`яному вигляді в громадському місці) КУпАП. Щодо травм, завданих патрульному, займаються слідчі. Також вони шукають іншого зловмисника. Відкрито кримінальне провадження.

Попередньо про пригоду повідомили в автомобільній спільноті AutoLifeIF, опублікувавши відео:

Читайте також: На Прикарпатті батько встромив ніж у сина

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...