Мед Атлант

Вночі водій влаштував погоню патрульним, врізався в авто та тікав дворами

Водій влаштував у центрі Франківська погоню патрульним. Його переслідували декілька екіпажів. Водій не зупинявся, протаранив авто інспекторів, а потім кинувся тікати без машини.

ДТП за участі службового автомобіля патрульних сталося вчора, 11 квітня, близько опівночі. Водій 1999 року народження громадянин республіки Азербайджан вчинив погоню інспекторам. Він, керуючи “Опель Вектра”, з непрацюючою лівою фарою в темну пору доби не виконав вимогу про зупинку. При цьому, рухаючись по вул. Тарнавського, допустив зіткнення з службовим автомобілем поліцейських. Азербайджанець пошкодив задній бампер інспекторам і не зупинився: продовжив рух та заїхав в двір будинку по вул. Дністровська. Зупинившись, покинув авто і намагався втекти.

Оперативно-розшуковими заходами водія виявили та затримали по вул. Військових ветеранів 6А, інформують у прес-службі УПП в Івано-Франківській області.

Патрульні доставили водія у наркодиспансер. Його перевірено на стан наркотичного сп`яніння, але тест виявився негативний. Азербайджанець повідомив, що не зупинявся, бо не мав посвідчення водія і боявся.

Інспектори склали на порушника адмінматеріали за ст. 124 (ДТП), 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) і 122-2 (Невиконання водіями вимог про зупинку) КУПАП та винесено постанову за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом, або передача керування транспортним засобом особі, яка не має права керування таким транспортним засобом, тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян) КУпАП.

Читайте також: Потрійна ДТП і сильне сп`яніння: як викладач франківського вишу уникнув покарання. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...