Мед Атлант

До Франківська прибув перший низькопідлоговий автобус для 27-го комунального маршруту. ФОТО

Як вже писало МІСТО, “Богдан Моторс” запропонував найнижчу ціну на поставку 24 великих автобусів для Франківська.

Сьогодні вранці на КП “Електроавтотранс” ІФ  міський голова Івано-Франківська оглянув перший з 6-ти автобусів, який днями приїхав до нас з Луцька. Решта 5-ть будуть доставлені до кінця квітня.

Ще 12 таких автобусів надійдуть на КП до 31 серпня, останні 12 – до 20 грудня цього року. Таким чином, до кінця 2018 будемо мати 30 нових низькопідлогових, зручних комунальних автобусів.

Про це Руслан Марцінків написав на своїй фейсбук-сторінці.

Автобус має 30 сидінь і вміщає 76 пасажирів, разом зі стоячими місцями. Гарантія на транспорт – 2 роки або 100 тис. км пробігу.

“Що головне – він повністю облаштований для маломобільних груп. Це не тільки люди з інвалідністю, але й мами з візочками, літні люди тощо. Першими 6-ма автобусами плануємо закрити 27-й маршрут, з яким зараз є великі проблеми. Так маємо на меті зробити його першим комунальним маршрутом міста, аби відчути переваги саме муніципального перевізника. У перспективі хочемо також охопити напрямок Крихівців та Опришівців. Кермувати новим автобусом спробував особисто. Що важливо – рушив відразу, без зайвих труднощів. Коробка-автомат таки має свої переваги.Ще раз переконуюсь, що курс на розвиток комунального транспорту – правильний. Якщо вдасться втілити всі плани на цей рік (30 автобусів, 30 тролейбусів, лінія на БАМ), можна буде й справді визнати 2018-й роком комунального транспорту2, – написав міський очільник.

Читайте також: Потрощене авто і двигун на дорозі. Результати “п’яної ДТП” на Мазепи

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...