Мед Атлант

Чорна п’ятниця: Марцінків вдосвіта перевіряв якість прибирання міста. ФОТО

Сьогодні, 20 квітня, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків знову провів перевірку санітарного стану міста під назвою “Чорна п’ятниця”.

Сьогодні під прицілом уваги була площа Міцкевича, де тривають роботи з реконструкції історичного середмістя.

Про це очільник міста написав на фейсбук-сторінці. Руслан Марцінків зазначив, що підрядник активно облаштовує пішохідну зону, головне, аби темпи ремонту не згасали.

“Одним з пріоритетних завдань на цей ранок було перевірити якість прибирання міста. Принагідно подивились, як працюють нові порохотяги. На Вічевому майдані побачили один з таких в роботі. Загалом, кожна нова одиниця техніки стає у пригоді та оптимізує роботу”, – написав міський очільник.

Також обійшли вул. Тичини, Заклинських, Мирного, Достоєвського, Північний бульвар, Слов’янську, Довгу, Бельведерську.

“Ще одне нагальне питання – поточний ремонт доріг. Недоліки побачили, будемо усувати.
Оскільки сьогодні оглядали центральну частину міста, не могли не звернути уваги на вивіски. Зараз Муніципальна інспекція описала всі об’єкти в середмісті. Ті, що не витримують норм благоустрою, мають бути змінені. На жаль, не усі підприємці з радістю сприймають необхідність таких змін, у такому разі вивіски демонтують. Але я вдячний тим підприємцям, які йдуть назустріч у прагненні змінити місто на краще”.

Читайте також: Комунальники взялися мити франківські зупинки. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...