Мед Атлант

Депутат Волгін відмовився від квартири наданої асоціацією АТО і попросив передати житло побратиму

Сьогодні, 2 травня, в Івано-Франківську триває 19 сесія міської ради. На засіданні розглянули питання, яке землі. Це питання викликало конфлікт і уже слухають його понад годину. Між цим, депутат Волгін відмовився від квартири, яку йому надала Міська асоціація учасників АТО.

Нагадаємо, 12 жовтня 2017 року Міська асоціація учасників АТО спільно з міським головою Івано-Франківська вручили воїнам АТО та членам їх родин договори на продаж-купівлю квартир. Квартири отримали вісім бійців. Серед тих, хто отримав документи на квартиру депутат Івано-Франківської міської ради Андріан Волгін.

Андріан Волгін, депутат від фракції БПП “Солідарність”, який є учасником бойових дій і був у полоні, відмовився від квартири, яку йому надала спілка асоціації учасників АТО будучи свого часу на черзі.

Каже, відмовляється через те, що вбачає певну нечесність у розподілі. Коли голова асоціації Василь Андріїв сказав, що він сам має квартиру від асоціації, якої “дуже хотів”.

Волгін офіційно заявив, що відмовляється від житла і хоче би її надали побратиму, який був у полоні – Антону Боєву. Останній теж був у полоні, зараз служить у патрульній поліції Івано-Франківської області.

На фото Антон Боєв, коли отримав відзнаку Президента України “За участь в антитерористичній операції”.

Чи погодиться з цим асоціація – поки неясно. Проте наміри Волгіна прозвучали доволі серйозно. Додамо, що все, що стосується питання землі і конфлікту, який виник у раді при розгляді проекту рішення, буде опубліковано згодом у відеосюжеті на сайті МІСТО.

Додамо, 27 квітня в черговий раз організатори проекту “Житло для учасників АТО” подарували квартири побратимам. Тоді Василь Андріїв додав, що в найближчі три місяці планують вручити ключі ще 60 новим власникам.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...