Мед Атлант

Марцінків знову в лідерах за кількістю обіцянок

Мер Івано-Франківська Руслан Марцінків уже другий місяць лідирує за кількістю обіцянок даних виборцям мерами обласних центрів Західної України.

Найбільше обіцянок серед мерів обласних центрів Західної України уже другий місяць поспіль дає Руслан Марцінків. Кількість обіцянок, які дав мер Івано-Франківська складає – 6.  Марцінків обіцяв що буде встановлено два декоративні годинники на Вічовому Майдані та на вулиці Шевченка. До кінці року за словами Марцінківа має бути видана книга “Івано-Франківськ – місто героїв”. Марцінків зазначив що у цьому році  не вийде добудувати школу у селі Хриплин, але пообіцяв відрити її у 2019 році. Марцінків також пообіцяв обладнати додатковими лежачими поліцейськими вулицю Карпатську, висадити 700 дерев восени цього року та облаштувати новий спортивний майданчик просто неба на території школи №28, пише сайт “Колона”.

Мер Чернівців Олексій Каспрук у квітні дав дві обіцянки. Одна з них стосується ремонту, а саме залатати вулицю Щербанюка асфальтним боєм. Іншою обіцянкою Щербатюка була демонтувати літні майданчики, які не пристосовані для людей з інвалідністю.

Тернопільський мер Сергій Надал у квітні дав теж дві обіцянки. За словами мера міська влада придбає квартиру Тарасу Радю, який був переможцем на паралімпійських іграх. Також Надал пообіцяв, що перша та друга музичні школи Тернополя будуть працювати у звичайному режимі незважаючи на події, які відбувалися навколо школи мистецтв.

Львівський міський голова – Андрій Садовий пообіцяв, що на території міста не буде сміттєспалювального заводу. Це була єдина його обіцянка у минулому місяці.

Мер Ужгорода – Богдан Андріїв та рівненський мер Володимир Хомко не давали жодних обіцянок у минулому місяці.

Усі обіцянки вказані в матеріалі з аналітичного порталу Слово і Діло.

Читайте також: Нові обіцянки: які зобов’язання взяв на себе губернатор Франківщини на 2018 рік

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...