Мед Атлант

Фірма екс-депутата від “Свободи” за 1, 8 мільйона відремонтує станцію для човнів на міському озері

Завершено відкриті торги Департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради на проведення капітального ремонту станції для човнів на міському озері.

Відповідне оголошення розміщене на сайті електронних публічних закупівель Prozorro.

Очікувана вартість робіт склала мільйон 949 тисяч 650 грн.

Переможцем обрано ТОВ “КАРПАТСЬКА БУДІВЕЛЬНА КОМПАНІЯ”, яке запропонувало провести ремонт за  1 898 000 грн. – на 1 999 грн. менше, ніж ТОВ “Бетон Прайм”, яке пропонувало відремонтувати станцію за 1 899 999 грн.

Наразі з ТОВ “Карпатська будівельна компанія” укладено договір.

Згідно тендерної документації, роботи, які проведе компанія-переможець, мають бути завершені до 1-го серпня 2018 року. Тут мають оновити дерев’яні причали, зробити зручні під’їзди для човнів, а також спуски до води для плавців.

“Карпатська будівельна компанія” зареєстрована у 2012 році. Засновником та діючим керівником фірми зазначений мешканець Івано-Франківська Шелист Юрій Петрович. Компанія здійснює діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, займається будівництвом житлових та нежитлових будівель, виготовленням виробів з бетону тощо.

 Скрін з Youcontrol

Юрій Шелист є також керівником та засновником підприємства “Елітгарантбуд”, яке у минулому році отримувало чимало підрядів в УКБ, комунальному департаменті, департаменті освіти і навіть в департаменті культури Івано-Франківської міської ради. Вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель.

Обидві компанії зареєстровані за однією адресою: вулиця Січових Стрільців, будинок 78-Д.

Скрін з Оpendatabot

Зокрема, ТОВ “Елітагарантбуд” було виконавцем ремонтних робіт на ігровому майданчику “Фортеця”, що на вулиці Івана Павла ІІ в Івано-Франківську. На місці провели відновлюючі роботи з кладок, веж і перекриття башт. Проклали бруковані насипні доріжки і освітлили територію. Також встановили нові ігрові конструкції та сміттєві урни.

Вартість робіт склала мільйон 300 тисяч гривень.

Проте вже через кілька місяців майданчик почав псуватися. В управлінні капітального будівництва запевнили, що руйнування відбувається через недобросовісну роботу підрядника та неякісні матеріали. Згодом на сайті міськвиконкому з’явилося повідомлення про те, що підрядник виправить всі недоліки.

Однак поспілкуватися з виконавцем робіт журналістам так і не вдалося. За офіційною адресою компанії “Елітагарантбуд” виявилося, що її офісу там немає.

Додамо, що Юрій Шелист був депутатом 6 демократичного скликання 2010-2015 рр. Тисменицької районної ради від ВО “Свобода”.

Читайте також: Місто таки викупило 46 світлодіодних арок для стометрівки за майже 2,5 мільйона гривень

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...