Мед Атлант

До християнського вело-автопробігу долучилися водії ретро автомобілів. ФОТО

Сьогодні, 12 травня, з нагоди фестивалю христового міста “Вгору серця” вулицями Івано-Франківська пройшов молитовний вело-мото-автопробіг. Учасниками колони стали й водії ретро автомобілів. 

Як розповіли напередодні організатори фестивалю, кожного року вони намагаються урізноманітнювати програму, робити її актуальною та насичувати цікавими виступами. Так, цього року фестиваль приурочили до 125-ліття від Дня народження блаженного священномученика Симеона Лукача.

Новинкою фестивалю стануть концерти в різних мікрорайонах міста в 7 локаційних точках.

На цьогорічний фінальний захід фестивалю – гала-концерт, який відбудеться завтра, приїдуть гості з Києва, Хмельницького та Дрогобича. Заплановані також виступи і місцевих колективів. Серед них є і дебютанти фестивалю – молодіжний гурт “Орієнтир”.
Ще однією несподіванкою для мешканців обласного центру стане виступ сучасного молодіжного театру “GLORIA” з м. Дрогобич. Вони привезуть на фестиваль духовно-культурний перформанс. Виступ гостів відбудеться завтра, 13 травня, о 21:00 на Вічевому майдані.

Фестиваль христового міста “Вгору серця” заснований у 2005 році християнами міста. Щороку захід збирає велику кількість мешканців та гостей на молитовний вело-мото-автопробіг, духовні концерти, марш за життя та сімейні цінності, молитву на вервиці та інші заходи, що проходять в рамках фестивалю.

Марш за життя та сімейні цінності відбудеться завтра, 13 травня, о 15:00. Стартуватиме колона з площі Франка.

Читайте також: Байкери відкрили новий сезон. ФОТОЗВІТ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...