Мед Атлант

У Франківську з’явиться три нових фонтани

У місті планують облаштувати три нових фонтани в різних мікрорайонах.

Про це на оперативній нараді в мера доповів генеральний директор КП “Івано-Франківськводоекотехпром” Роман Кімачук.

Зокрема, нові водні об’єкти планують облаштувати в мікрорайоні Позитрон (на перехресті вулиць Миколайчука-Стуса), на вулиці Незалежності (поруч стоматологічного корпусу), на вул. Січових Стрільців (поруч супермаркету “Вопак”), також повністю оновлять фонтан на вулиці Коновальця (поруч міського аеропорту).

Також на нараді обговорили стан діючих фонтанів у місті. Кімачук доповів, що наразі в Івано-Франківську їх чотири: на Вічевому майдані, поруч Ратуші, на площі Шептицького та поруч готелю “Надія”. До речі, як зазначив Кімачук, фонтан поруч “Надії” розміщений на ділянці, яку приватизував власник готелю.

Він відвів землю поруч фонтану собі, зараз з’ясовуємо. Звернемося до виконавчого комітету, аби відвели нам 30-40 соток землі, щоб була наша, – зазначив Кімачук.

Директор КП “Івано-Франківськводоекотехпром” зауважив, що на обслуговування фонтанів в рік в міському бюджеті передбачено 1,5 мільйона гривень. Один фонтан доглядає шестеро осіб. Час роботи фонтанів: з 10:00 до 21:00. В понеділок вони не працюють, адже відбувається профілактика.

Також Кімачук повідомив, що всі фонтани потребують оновлення, проте наразі працюють.

Читайте також: В Івано-Франківську урочисто відкрили 3D фонтан. ФОТО/ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...