Мед Атлант

Подробиці затримання на Прикарпатті: СБУ взяла на хабарі керівника відділу екологічної інспекції. ФОТО

МІСТО писало, що одного з посадовців затримали вчора на гарячому під час отримання хабара у 7 тисяч доларів. Відомо, що затримали керівника відділу екологічної інспекції.

Співробітники Служби безпеки України спільно зі слідчими поліції під процесуальним керівництвом прокуратури викрили на хабарі начальника одного з відділів Державної екологічної інспекції в Івано-Франківській області.

Правоохоронці встановили, що старший державний інспектор організував механізм вимагання неправомірної вигоди у керівників державних лісових господарств регіону, інформує прес-служба УСБУ в Івано-Франківській області.

Оперативники спецслужби задокументували факт вимагання зловмисником семи тисяч доларів США від посадовця одного з держлісгоспів. За вказану суму чиновник обіцяв не відображати в акті перевірки виявлені факти самовільних вирубок лісу.

Співробітники СБУ затримали старшого державного інспектора в одному з районних центрів під час отримання через посередника всієї суми хабара.

Вирішується питання щодо оголошення затриманому про підозру в скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу. У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії.

Читайте також: Двох взяли в селі, третього – у Франківську: подробиці затримання групи вимагальників. ФОТО/ВІДЕО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...