Мед Атлант

Дитина спала під деревом, – у поліції розповіли подробиці пошуків чотирирічного прикарпатця. ФОТО

МІСТО писало, що на Рожнятівщині розшукують 4-річного хлопчика, який загубився, випасаючи з дідом худобу. Зранку дитину знайшли. Хлопчик у задовільному стані.

Пошуки дитини прозпочали пообідньої пори учора, 2 червня, а тривали вони до 7 години сьогоднішнього ранку. У цій ситуації не було жодного із правоохоронців та мешканців довколишніх сіл, хто б не перейнявся тривогою і переживаннями батьків дитини.

А все сталося дуже несподівано. Дитина, яка пішла з дідом випасати худобу у с.Петранка Рожнятівського району, заблукала у лісі. Поки дідусь відгонив десь корову, сказав малому почекати його. Та коли повернувся до цього місця дитини не було.

Приймали участь у пошуках порядка 200-250 чоловік з Калуша, Івано-Франківська та в дорозі доїжджали хлопці з Тернопільщини. Були і поліція, і рятувальники, і наші атовці, і звичайні мешканці. Загалом до пошуків залучено 6 собак, 9 одиниць техніки.

Ретельні і безперебійні пошуки дитини, довели, що чужої біди, як і чужих дітей не буває. Малюк уже в обіймах батьків, – повідомляє прес-служба ГУНП в області.

Зазначимо, що повідомлення в поліцію надійшло після 2-годинних безуспішних пошуків дитини родичами. Після цього на пошуки хлопчика негайно вирушили працівники поліції, кінологи, військовослужбовці Нацгвардії, працівники ДСНС, до яких згодом долучилися сотні небайдужих місцевих жителів та мешканців інших сіл і міст Прикарпаття, які відгукнулися на повідомлення про зникнення дитини.
Хлопчика знайшли на світанку, стомленого, переляканого, але головне – живого і неушкодженого. Дитина спала під деревом.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...