Мед Атлант

Ночував у полі: 15-річного прикарпатця, який пішов з дому і не повернувся, розшукали. ФОТО

МІСТО писало, що правоохоронці оголосили у розшук 15-річного хлопця, який 1 червня пішов з дому і не повернувся. У поліції  проінформували, що неповнолітній знайшовся: живий і здоровий.

Неповнолітнього мешканця села Іваниківка Богородчанського району Василіва Любомира Васильовича, 2003 року народження, розшукували  до вчора.  Нагадаємо, нещодавно до Богородчанського відділення поліції звернулася мешканка села і повідомила, що її 15-річний син, 1 червня близько 13.00 години пішов з дому та станом на 3 червня місце його перебування невідоме.

В ході проведення розшукових заходів безвісти зниклого та розголосу в засобах масової інформації небайдужі прикарпатці повідомили про місце перебування неповнолітнього Любомира Василіва. Зараз розшукуваний вдома. За час пошуків щодо нього не було вчинено правопорушень. Причини поведінки підлітка з’ясовуються правоохоронцями, – інформує прес-служба ГУНП в Івано-Франківській області.

Мешканці кажуть, що  хлопець   ночував на сіні, що у полі, а вчора злякався грози і вийшов в село, де його побачили люди і зателефонували до поліції.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...