Мед Атлант

Прикарпатським правоохоронцям представили нового керівника. ФОТО/ВІДЕО

Сьогодні, 9 червня, голова Нацполіції України Сергій Князєв представив прикарпатським правоохоронцям нового очільника поліції Івано-Франківської області Володимира Голубоша.

Віктор Шкутов, який очолював прикарпатську поліцію, більше не виконуватиме своїх обов’язків.

Віктор Володимирович пройшов найтяжчий період реформи поліції. Він працюватиме короткий період в центральному управлінні, адже перепризначення ще не завершене. Бажаю скорішої перепідготовки, – сказав Князєв.

Під оплески працівників поліції та представників місцевої влади, Князєв привітав нового керівника та побажав успішного впровадження реформи поліції.

Заступниця голови обласної ради Марія Савка подякувала Віктору Шкутову за працю, привітала та пообіцяла підтримку Голубошу. Відзначила, що новий керівник працював у кримінальних підрозділах, тож сподівається на показові результати роботи Нацполіції під його головуванням.

Хочу передати теплі слова від міністра внутрішніх справ працівникам поліції та дснсівцям. Ми рідко звертаємо увагу на Прикарпаття, адже ваша робота тут дуже ефективна. Особовому складу бажаю творчої наснаги та натхнення. До роботи!, – завершив Князєв.

Як повідомляє хмельницьке видання ye.ua 8 листопада 2017 року Володимир Голубош став заступником начальника ГУНП в Хмельницькій області Василя Віконського.

До призначення на посаду заступника Голубош працював начальником відділу Департаменту карного розшуку Нацполіції України, загалом в органах внутрішніх справ – з 1995 року.

Згідно декларації за 2017 рік Голубош володіє квартирою в Черкасах площею 61 кв.м, гаражем у Рівному, п’ятьма земельними ділянками у Рівненській області, там же садовим будинком на 75 кв.м. Відсоток у власності двох квартир у Черкасах та Рівному декларує дружина поліціянта та однієї – донька.

В декларації поліціянта також незавершений житловий будинок на 160 кв.м у Рівненській області.

Своєї автівки Володимир Голубаш немає, щоправда дружина поліціянта декларує їх дві: одну в тимчасовому користуванні – Audi A6 й у власності – Toyota Corola.

За минулий рік поліціянт заробив трохи більще 300 тисяч гривень, його дружина декларує пенсію в майже 35 тисяч гривень на рік. Суттєвий дохід сім’я отримала й від відчуження рухомого майна – 220 тисяч гривень.

Грошові активи правоохоронець декларує лише в готівці, спільно з дружиною – 11 500 доларів.

Нагадаємо, у вересні минулого року екс-заступник начальника ГУ Нацполіції в Івано-Франківській області Василь Віконський очолив головне управління Національної поліції у Хмельницькій області. Через кілька місяців після Віконського на Хмельниччину перевели й головного патрульного Франківська Дмитра Міхальця

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...