Мед Атлант

На Прикарпатті відбудеться проща для родин

Прикарпатців запрошують на щорічну прощу родин до Галицької Чудотворної ікони Матері Божої. Подія відбудеться менше ніж за місяць, 23 червня, у Крилосі.

Організаторами є Комісія у справах родини Івано-Франківської Архиєпархії. Минулого року більше тисячі прочан прийшли просити благословення для своїх рідних, близьких та для України загалом, інформує прес-служба Івано-Франківської архієпархії УГКЦ.

Як наголосив голова комісії у справах родини Івано-Франківської Архиєпархії УГКЦ о. Юрій Прилепський, особливістю прощі є те, що після Божественної Літургії Митрополит Володимир  уділяє чин благословення тим родинам, котрі цього року святкують ювілей подружнього життя.

 Минулого року було 59-ть ювілейних пар. Наймолодша пара святкувала 10 років подружнього життя, а найстарша – 55 років. На таку подію подружні пари приїжджають цілими родинами, з дітьми, онуками та правнуками. Кожне подружжя зокрема підходить до Митрополита і він уділить благословення. Зазвичай, це виглядає дуже урочисто та зворушливо, – згадує о. Юрій.

Цьогорічна проща не буде винятковою. Тож родини, які у 2018 році святкують ювілей подружнього життя особливо запрошуються до участі у прощі.

Після Божественної Літургії та чину благословення для усіх прочан заплановано концертну програму за участю відомого гурту семінаристів “Еффата”.

Програма прощі:

08:00 – приїзд прочан

09:00 – сповідь

09:15 – Молебень до Пресвятої Богородиці перед Чудотворною іконою

09:50 – Зустріч Архиєпископа і Митрополита Володимира

10:00 – Архієрейська Божественна Літургія та уділення повного відпусту прочанам

11.30 – Чин благословення сімей в ювілей їхнього подружнього життя

12:00 – Концертна програма за участі гурту семінаристів “Еффата”

За детальнішою інформацією звертайтесь:

066 419 31 39; 067 344 35 23 – о. Юрій Прилепський (відповідальний)

Читайте також: На Франківщину завітає Патріарх Філарет

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...