Мед Атлант

Учасниці “Клубу успішної леді” завітали з подарунками в “Будинок матері та дитини”. ФОТО

Учасниці “Клубу успішної леді” завітали з подарунками до будинку, де перебувають самотні матері, що опинилися у складних життєвих обставинах. Для дітвори влаштували яскраве свято.

Попередньо для того, щоб зібрати кошти на підтримку жительок цього дому влаштували благодійний розпродаж, де зібрали 8 тисяч гривень. На ці кошти придбали такі необхідні дому електроплиту та духовку. За власної ініціативи з собою привезли справжнє свято: бульбашкове шоу для малечі, солодощі та подарунки. Матерів також не залишили поза увагою, їм передали одяг та засоби гігієни.

Засновниця “Клубу успішної леді” Оксана Мельник розповідає, що в будинку її вразила тепла атмосфера.

Дорослі носять малят на руках, постійно обіймають їх, цілують. У кімнатах живуть по 2-3 людей (або діти або дорослі). Все чисто, доглянуто. Зі школярами після занять займаються уроками.

“Будинок матері та дитини” розташований с. Горохолино Богородчанського р-ну. Наразі тут перебуває 7 матерів та 11 дітей. Опікуються молодими матерями, що опинилися у складних життєвих обставинах сестри-монахині.

Оскільки фінансування закладу обмежене, тут постійно потребують гуманітарної підтримки.

Як зазначають на фейсбук-сторінці “Клубу успішної леді”:

Будинок потребує постійної допомоги, і якщо ви можете передати миючі засоби (порошок, мило), засоби гігієни та для чищення – залишаємо номер телефону настоятельниці Марії – 0(97) 951 52 60. Віримо, що відгукнетеся!
Робити добро не обтяжливо і приємно.

Окрім того, у будинку планують облаштувати велику ігрову кімнату та бібліотеку.

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...