Мед Атлант

Серед літа у Карпатах випав сніг, наметовий табір з дітьми евакуйовують. ФОТО

У Карпатах вночі з 22 на  23 червня випав сніг. Про погіршення погодних умов повідомляють як гірські рятувальники, так і місцеве  ЗМІ.

Зокрема у Чорногірському пошуково-рятувальному пості зранку повідомили, що погода  кардинально змінилася.

Станом на 8:00 23 червня 2018 року на г. Піп Іван Чорногірський хмарно, штиль, температура навколишнього середовища 0°С. Падає сніг, – йдеться у повідомленні.

Станом на 8 годину ранку температура повітря на високогір’ї становила близько +1 градуса.

Додамо, що у Рахівському районі, на Закарпаття, на високогір’ї випав сніг. Рятувальники евакуюють наметовий табір з декількома десятками дітей, який знаходиться в цій місцевості, повідомляє прес-служба голови Закарпатської обласної державної адміністрації Геннадія Москаля.

Через різке зниження температури в ніч на суботу в Рахівському районі Закарпаття на високогір’ї випав сніг. Поблизу гори Близниця на гірськолижному курорті Драгобрат шар снігу досяг товщини в кілька сантиметрів. У цій місцевості виявився дитячий наметовий табір, в якому відпочивають 27 дітей, – йдеться в повідомленні.

Відзначається, що на місце виїхали рятувальники з теплими ковдрами і гарячим чаєм, дітей мають намір доставити в низинні населені пункти району. Станом на 8 годину ранку температура повітря на високогір’ї становила близько 1 градуса тепла.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...