Мед Атлант

Клумби і місця для відпочинку: територію навколо міської поліклініки №1 упорядкували. ВІДЕО

Завершилися роботи з упорядкування території навколо Івано-Франківської міської поліклініки №1, що розташована на вулиці Чорновола.

Раніше занедбаною територією щодня проходили місцеві жителі, пацієнти двох медзакладів: поліклініки та пологового будинку,  тож відновити її було вкрай важливо. Роботи розпочались ще у жовтні минулого року, і тільки зараз двір довели до належного стану. Облаштували місця для віпочинку та заїзди з прилеглих вулиць.

Директор Івано-Франківського міського клінічного перинатального центру розповідає Сергій Стефанко, раніше, коли випадав дощ, до пологового неможливо було пройти.

Стан був вкрай жахливий, бо не було асфальту. Всі доріжки були вкриті болотом, не було клумб. Особливо в зимовий період, а також під час дощів, – каже Стефанко.

Міський голова Руслан Марцінків пояснює,  роботи залишилось ще чимало.

Ми впорядкували цю територію. Ще зробимо шлагбаум, щоб зробити територію закритою. Все таки, це місце, де є пологовий будинок, поліклініка – воно має бути зручним для мешканців та приїжджих нашого місця. Тому важливо її впорядкувати. Крім цього, треба тут поставити невеличкий дитячий майданчик, – додає мер.

Детальніше у сюжеті ТРК “РАІ”:

Читайте також: У Франківську капітально відремонтують вулицю Військових Ветеранів. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...