Мед Атлант

ПатрульTVIF: проблемний таксист Валерій і погоня за нетверезим

Інтернет-видання МІСТО спільно з Управлінням патрульної поліції Івано-Франківської області, за погодженням із Департаментом патрульної поліції України, знімають програму “Патруль TV IF“. Сьогодні  публікуємо п`ятий випуск програми.

У програмі, 28 червня, ми вам покажемо два випадки:

Водій “під кайфом” влаштував погоню патрульним вулицями міста. На водія складено протокол за ст. 130 КУпАП (“Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції”). Також винесено постанову за ч. 1 ст. 122 КУпАП (“Перевищення водіями транспортних засобів встановлених обмежень швидкості руху транспортних засобів більш як на 20 кілометрів на годину, порушення вимог дорожніх знаків та розмітки проїзної частини доріг”).

Проблемний Валерій: інспектори п`ять разів за цей рік зупиняли і доганяли таксиста, який вживає наркотики. Першого разу тест виявися позитивним, у крові чоловіка виявили три види наркотиків. Після цього чоловік почав відмовлявся від огляду. На водія складено п` ять разів протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (“Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції”), адже суд на час складання п`ятого протоколу ще не відбувся за перше порушення. Крім того,винесено постанову за ч. 6 ст. 121 КУпАП (“Керування водієм транспортним засобом, не зареєстрованим або не перереєстрованим в установленому порядку, без номерного знака або з номерним знаком, що не належить цьому засобу чи не відповідає вимогам стандартів”).

1 Випуск дивіться за посиланням.

2 Випуск дивіться за посиланням.

3 Випуск дивіться за посиланням.

4 Випуск дивіться за посиланням.

Довідково:

Ексклюзивно тільки на інтернет-виданні МІСТО ви зможете переглядати новий проект про роботу патрульної поліції в Івано-Франківську. Для цього знімальна група редакції МІСТО виходить на патрулювання разом з поліцейськими Івано-Франківська. Ми показуємо, як працюють інспектори, забезпечуючи громадський порядок і реагуючи на правопорушення.

Адже вони 24 години на добу охороняють наш спокій і безпеку. Проте далеко не всі можуть уявити, яких зусиль вимагає цілодобове патрулювання на вулицях Івано-Франківська.

Затримання, переслідування, конфлікти, складання протоколів та інші подробиці – у програмі “Патруль TV IF”.

Про програму:

Автор програми та журналіст: Лідія БОЙКО
Дизайн, зйомка та монтаж: Андрій ШКВАРЛА
Звук: студія звукозапису “Union Records UA”

МІСТО вдячне за участь у програмі Управлінню патрульної поліції Івано-Франківської області.

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...