Мед Атлант

Дякую світові, що терпить мене стільки часу: прикарпатська письменниця святкує ювілей

Відома письменниця, дипломантка міжнародного літературного конкурсу “Коронація слова”, Ольга Деркачова сьогодні, 16 серпня, святкує своє 40-річчя.

Ольга Сергіївна народилася 16 серпня 1978 року в місті Калуш, з яким її поєднує дитинство, юність та родина.  Зараз письменниця, новелістка та романістка живе в Івано-Франківську. Виховує сина. Докторка філологічних наук, професорка кафедри педагогіки початкової освіти Педагогічного факультету Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника.

Своїм талантом та нетривіальним літературним почерком літераторка вже давно підкорила українського читача. А за роман “Коли прокинешся” отримала премію “Коронація слова” у номінації “Найкращий твір про кохання”.

Дякую… Дякую світові, що терпить мене стільки часу… Дякую, янголові-охоронцеві, якому зі мною нелегко… Дякую тим, хто був у моєму житті. Нам було добре… Дякую всім, хто є у моєму житті тепер… Дякую тим, хто ще буде… Дякую Богові за людей, за книги, за мрії, за… 40+ Я їх так боялася. Але… Небо на землю не впало, зорі не посипалися у кавове горнятко… Усе гарно… Можна йти далі… З такою підтримкою – гріх зупинятися… Обіймаю. Цілую. Люблю, – написала Деркачова на власній сторінці у соцмережі.

Читайте також: “При надії”: у Франківську презентували книгу про особливі дев’ять місяців для жінки. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...