Мед Атлант

Громадська рада про ремонт скверу на Грюнвальдській: тротуари, шириною 3 метри, щоб ними їздили машини

Члени Громадської ради по контролю за використанням коштів на експлуатацію, капітальний і поточний ремонти доріг в Івано-Франківську стурбовані ходом ремонтних робіт у сквер на вулиці Грюнвальдській.

Сьогодні, 22 серпня, голова Громадської ради Михайло Панчишин зазначив, що до них надійшло звернення мешканців вулиць Грюнвальдської, Донцова з приводу цих ремонтних робіт. На їх погляд, він йде не в тому напрямку.

У зверненні до міського голови, яке зачитали на засіданні Громадської ради, йдеться про те, мешканці стурбовані знищенням заленої зони, яку заставляють бруківкою, викладено тротуари шириною 3 метри “для того, щоб їздили машини”.

Шановний Руслане Романовичу! До вас звертаються жителі міста, які проживають в районі залізничного вокзалу, а саме вулиць Грюнвальдської та Донцова. Ми стурбовані положенням, яке склалося навколо реконструкції скверу на розі цих вулиць. Знищена зелена зона, тротуари шириною більше 3 метрів. Напевне, для того, щоб ними їздили машини. Бульдозером пошкоджені коріння дерев і вони, напевне, скоро всохнуть. Виконавці цих робіт порушили екологію мікрорайону. Наразі територія скверу не відповідає нормам ДБН. Пропонуємо, провести громадське слухання з цього питання, провести екологічну експертизу території сквер на відповідність вимогам ДБН, терміново виправити недоліки, – йдеться у зверненні, яке зачитав Володимир Бережанський.

Також в ході засідання члени громадської ради будуть обговорювати звернення до міського голови щодо ремонту вулиць, які є навколо вокзалу. Зокрема, щодо ремонту вулиці Донцова, який не проводиться, хоча він є у плані на 2018 рік.

Читайте такожЧерез новий “пасічнянський міст” можуть утворитися затори

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...