Мед Атлант

Понад 1,6 мільярди гривень надійшло до Державного бюджету від Івано-Франківської митниці ДФС

З початку року Івано-Франківська митниця ДФС спрямувала до Державного бюджету України 1,62 мільярди гривень. У порівнянні з аналогічним періодом 2017 року надходження збільшились на 140,1 млн грн. Про це повідомили в Івано-Франківській митниці ДФС.

Найбільшу частку в поступленнях займає податок на додану вартість – за вісім місяців надійшло майже 1,4 млрд грн. цього податку. Надходження акцизного податку склали 36,7 млн грн, ввізного мита – 112,2 млн грн, вивізного мита – 836,5 тис грн. Також забезпечено сплату майже 1,2 млн грн. плати за виконання митних формальностей та 1,7 млн грн – інших надходжень.

У результаті вжитих заходів по контролю за достовірністю декларування та повнотою бази оподаткування, додаткові надходження  склали 43,2 млн гривень, з них: 38,6 млн гривень, отримано в результаті коригування митної вартості, 2,5 млн грн – як наслідок класифікаційної роботи, 2 млн грн – від контролю за визначенням країни походження товарів.

Слід зазначити, що з початку року через митний кордон Івано-Франківською митницею ДФС пропущено 1,2 мільйони тонн вантажів вартістю 906,3 млн дол. США. У міжнародному пункті пропуску для повітряного сполучення «Івано-Франківськ» оформлено 322 повітряних судна, через митний кордон прослідувало 25 874 громадянина.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...