Мед Атлант

У Коломиї чоловік сильно побив знайомого та пограбував іншого мешканця: підозрюваний під вартою

У Коломиї чернівчанин сильно побив знайомого та пограбував іншого мешканця міста

У липні цього року в місті Коломия підозрюваний під час вживання алкоголю посварився з приятелем і наніс йому декілька ударів дерев’яною палицею в ділянки голови та тулуба. Потерпілого було доставлено в реанімаційне відділення Коломийської ЦРЛ із численними травмами, які відносяться до тяжких тілесних ушкоджень, небезпечних для життя в момент їх спричинення.

Коломийська  місцева прокуратура скеровала до суду обвинувальний акт щодо підозрюваного, раніше судимого 29-річного жителя Чернівецької області, який обвинувачується у вчиненні  кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 121 («Нанесення тяжких тілесних ушкоджень»), ч. 2 ст. 186 («Грабіж») КК України.
Крім того, підозрюваний, перебуваючи на території залізничного вокзалу в місті Коломия, пограбував місцевого жителя, вирвавши із руки мобільний телефон, а коли чоловік намагався наздогнати зловмисника, спричинив потерпілому легкі тілесні ушкодження.
Під час досудового розслідування підозрюваному було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, повідомляє прокуратура Івано-Франківської області.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...